ONZE MANIEREN VAN LEVERING

Bleuforêt levert uw bestelling in Europa en wereldwijd. Uw zending volgen is mogelijk voor sommige landen. U zult een e-mail ontvangen van onze fabriek met de link naar uw pakje, zodat u de verzending kan volgen. Onze leveranciers bezorgen tijdens de gebruikelijke werkuren en kunnen een handtekening vragen ter bevestiging van ontvangst van het pakje. Wij raden u dus aan om te laten leveren op een adres waar overdag iemand aanwezig is om de levering in ontvangst te nemen. 

Onze oplossingen om te leveren in Europa:

-Frankrijk, België: thuislevering of bij een handelaar binnen 48 u. met opvolging van verzending, zonder handtekening, voor 9,90, verzending inbegrepen vanaf een aankoop van 40.

-Duitsland, Nederland, Luxemburg: thuislevering binnen 2 tot 3 dagen met opvolging van verzending, afgeleverd tegen handtekening, voor 9,90, verzending inbegrepen vanaf een aankoop van 40.

-Italië, Groot-Brittannië, Spanje, Zwitserland, Oostenrijk, Denemarken, Ierland en Portuga: thuislevering binnen 4 tot 5 dagen met opvolging van verzending, afgeleverd tegen handtekening, voor 9,90, verzending inbegrepen vanaf een aankoop van 40.

-Andere landen van Europa: thuislevering binnen 5 tot 9 dagen met opvolging van verzending, afgeleverd tegen handtekening, voor 9.90, verzending inbegrepen vanaf een aankoop van 40.

Onze oplossingen om te leveren in de Franse gebieden overzee:

- Département d’Outre-Mer (DOM): thuislevering binnen 5 tot 7 dagen met opvolging van verzending, zonder handtekening, voor 10, verzending inbegrepen vanaf een aankoop van 80

-Territoire d’Outre-Mer (TOM): thuislevering binnen 5 tot 7 dagen met opvolging van verzending tot verlaten van continentaal Frankrijk, zonder handtekening, voor 12, verzending inbegrepen vanaf een aankoop van 80

Onze oplossingen voor levering wereldwijd:

-Wereld: thuislevering binnen 5 tot 9 dagen, afgeleverd tegen handtekening, voor 20, verzending inbegrepen vanaf een aankoop van 120.

Al deze gegevens gelden als uw bestelling werd doorgegeven voor 13 u. van maandag tot vrijdag. Er worden geen bestellingen verstuurd op zaterdag, zondag of feestdagen. 

ONZE MANIEREN VAN BEVEILIGDE BETALING

Om uw online betaling op de website Bleuforêt te vergemakkelijken, nemen wij volgende betalingswijzen aan:

  •          Visa-kaart
  •          Eurocard / Mastercard
  •          Paypal: betaal uw aankopen met uw PayPal-rekening

De betaling met een Bankkaart op onze website is volledig beveiligd. Wij gebruiken de bankoplossing Mercanet van BNP Paribas langs de beveiligde interface van onze partner Ogone. Bij uw betaling per bankkaart worden uw bankgegevens versleuteld, zodat zij niet op het internet te zien zijn.

Uw bankgegevens worden in geen geval bijgehouden op onze servers maar gaan door via het netwerk van de bank. Daarom zal u ze bij elke bestelling opnieuw moeten ingeven. Als u verkiest ze niet door te geven, kan u uw bestelling betalen via PayPal.

PayPal is een gemakkelijke, snelle en veilige manier om uw aankopen via het internet te regelen zonder uw bankgegevens door te geven.

TEVREDEN OF GELD TERUG

Als u bij ontvangst van de bestelling niet volledig tevreden bent over de bestelde goederen, beschikt u over een termijn van 14 dagen om de levering in perfecte staat terug te sturen, niet gedragen, in de originele verpakking. U moet ze opsturen via de Post samen met een ingevuld terugzendformulier naar het volgende adres:

TRICOTAGE DES VOSGES
Administration des ventes
2 rue du jumelage
88125 VAGNEY Cedex

De portkosten voor het terugsturen zijn te uwen laste. Enkel indien u de volledige bestelling terugstuurt,

zullen de kosten van de initiële levering u integraal worden teruggestort.

Zodra we de terugzending hebben ontvangen en gecontroleerd, zullen we het product of de producten terugbetalen door debitering van uw bankkaart. Indien u uw bestelling hebt betaald via PayPal, zal uw bestelling ook teruggestort worden via uw PayPal-rekening.

DE FRANSE PRODUCTIE

Alle sokken van Bleuforêt worden geproduceerd in onze fabriek in Vagney, in het hart van de Vosges. Van het breien over het snijden en vormen tot de opslag, alle stadia van de productie gebeuren in onze fabriek door gekwalificeerd personeel die hart hebben voor hun product en er steeds over waken een kwaliteitsproduct af te leveren. Tegelijk worden onze breimachines voortdurend vernieuwd zodat we u steeds vernieuwende producten kunnen aanbieden.

Onze ontwerpers werken in Parijs, place des Victoires, vlakbij de tendensen van de mode en de confectiekleding. Geïnspireerd door de ontwikkelingen in stijlen, vernieuwen ze bij elke collectie bijna 60% van de modellen. Elke panty, sok of kniekous wordt ontworpen op basis van stoffen, kleuren, motieven op de podiums zodat onze producten belangrijke onderdelen worden van uw kledij, echte mode-accessoires !

HET MOOISTE ASSORTIMENT VAN BLEUFORET

Op onze website vindt u de volledige collectie sokken en panty’s van Bleuforêt. Het mooiste assortiment Bleuforêt is op onze site opgenomen: sokken voor mannen, sokken voor vrouwen, warme stoffen (wol, kasjmier), fijne stoffen (zijde, fil d’Ecosse, hoogwaardig katoen), sokken, kniekousen, panty’s, leggings… U zal nooit meer per toeval op onze website komen, u zal er zeker een sok vinden die u past.