Onze natuurlijke materialen

Bleuforêt heeft gekozen voor natuurlijke materialen met talloze deugden om sokken en panty's met een onberispelijke afwerking te breien. We hebben een unieke knowhow ontwikkeld die creativiteit en elegantie combineert. De diversiteit van de gekozen materialen biedt u een breed scala aan producten die zowel in de zomer als in de winter even aangenaam zijn om te dragen. Zijde, Merino wol en kasjmier zijn stuk voor stuk edele materialen met vele voordelen die u dagelijks van een ongeëvenaard comfort zullen voorzien. Ontdek de natuurlijke materialen die wij voor u hebben gekozen!

Zijde

Een edel en opmerkelijk materiaal, zijde heeft thermoregulerende eigenschappen: het houdt het warm in de winter en laat uw voeten ademen in de zomer.

Onze zijden sokken

Gemerceriseerd katoen

Een edel materiaal bij uitstek, Schots garen of gemerceriseerd katoen zorgt voor een mooie glans en een uitstekende kleurweergave van onze sokken.

Onze sokken gemaakt van Schotse garens

Gekamd katoen

Katoen, een vezel van plantaardige oorsprong, combineert zachtheid en weerstand. Bleuforêt heeft voor u gekozen voor langvezelig gekamd katoen voor nog meer comfort

Onze katoenen sokken

Merino wol

Blue Forest heeft gekozen voor Merino wol omdat het zorgt voor warmte, zachtheid en finesse. Dankzij hun katoenen interieur krassen onze wollen sokken en panty's niet op onze kousen en panty's!

Onze wollen sokken

Kostbaar katoen

Egyptische katoen is een lange vezel van hoge kwaliteit, die garant staat voor sterkte en zachtheid. Een product van zeer hoge kwaliteit voor een ongelooflijk zachte en zijdezachte uitstraling.

Onze Kostbaar katoen sokken

Kasjmier

Kasjmier is een hoogwaardig edel materiaal met vele voordelen. De verfijnde en lichte textuur van kasjmier combineert zachtheid met een uitzonderlijke isotherme kwaliteit. Voor dezelfde dikte is kasjmiervezel veel warmer dan wol. Het is ideaal voor de winter.

Onze kasjmiersokken